Welcome to the beta version of Digitaljob! Your opinion matters.

Send Feedback

0 applications for this job

890 views

Web Designer / Frontend Developer

DesignBucharest, Romania

1 year ago

 • job position

  Design

 • job program

  Full-Time

 • job level

  Middle-Level

 • job position

  1 year agoCompany info

 • Industry

 • Type

 • Size

 • Founded

  -Description


Cautam o persoana deschisa, creativa, pasionata de domeniul web, cu abilitati in web design dovedita prin experienta si portofoliu (obligatoriu).
Această poziție este pentru un web designer care va fi responsabil de alcatuirea in photoshop a layout-urilor pentru website-uri si implementarea acestora.
CERINTE:- Cunostinte foarte bune de HTML5, CSS3, Bootstrap- Cunostinte de Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator)- Abilitati de comunicare- Persoana activa, flexibila si sociabila- Capacitate de analiza si sinteza- Capabila de a mentine confidentialitatea informatiilor la care are acces- Atitudine pro-activa, capabila sa lucreze atat independent cat si in echipa- Fluenta in limba engleza (scris si vorbit)- Studii superioare.


Descrierea jobului
RESPONSABILITATI:In calitate de Web Designer trebuie sa:- poata implementa un design pentru functionare front in medii variate, de exemplu prin utilizarea de tehnologii tip responsive, optimizat pentru interfete diverse de utilizare;- poata optimiza functionarea si afisarea siteurilor cross-browser.
CONSTITUIE UN PLUS:- Javascript (JQuery)- UX Design- Experienta pe crearea de livrabile cu guidelines incluse- Experienta design aplicatii business, back-office cu fluxuri de utilizare complexe.
BENEFICII:- Sediu central, cartier Cotroceni, la 3 minute de statia de metrou Eroilor- Asigurare medicala privata- Mediu de lucru placut- Echipa entuziasta alcatuita din 20 profesionisti, cu experienta de 5 -10 ani- Ultimele tehnologii si platforme de dezvoltare Microsoft: VS 2012, SQL 2012, TFS 2012- Bonusuri per proiect- Contract pe perioada nedeterminata


Descrierea companiei
Starbyte, ca si partener Silver Microsoft, are ca activitate principala dezvoltarea si implementarea de solutii software in-house bazate pe tehnologii web.
Cu o echipa entuziasta, in toti acesti ani de activitate am reusit sa construim un portofoliu solid, in care se regasesc atat firme locale cat si internationale.
Compania este implicata in oferirea de solutii de business complexe ce deservesc urmatoarele categorii de afaceri:- Financiar-Bancar (banci, institutii financiar bancare)- Asigurari- Informatii de afaceri
Facand parte din echipa noastra, veti fi implicati in proiecte interesante, dinamice, in totalitate dezvoltate intern, ce ofera posibilitatea de asimilare si implementare a celor mai noi tehnologii Microsoft.
Ca si concept, aplicatiile noastre cuprind urmatoarele componente:
- Document Management- Business Process Management (workflows- Content Management- Risk Management