Welcome to the beta version of Digitaljob! Your opinion matters.

Send Feedback

0 applications for this job

462 views

Consilier vânzări și în relația cu clienții – ecommerce – Krista.ro

Other jobsBucharest, Romania

1 year ago

 • job position

  Other jobs

 • job program

  Full-Time

 • job level

  Middle-Level

 • job position

  1 year agoCompany info

 • Industry

 • Type

 • Size

 • FoundedDescription


Krista.ro este cel mai bun magazin online al anului 2014 (distinctie acordata de Gpec la categoria Baby, Kids and Toys dupa o evaluare de 6 luni). Deoarece si al V-lea an de existenta s-a incheiat tot cu o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, ne gasim in situatia in care echipa are nevoie de colegi noi.
Nu conteaza studiile, dar experienta DA.
Ar fi bine sa ai: – atitudine pozitiva fata de viata in general; – experienta intr-un alt magazin online; – abilitati de comunicare; – cunostinte bune de limba romana (gramatica); – cunostinte foarte bune de operare Excel, Word, baze de date. Avantaje majore: – experienta cu PrestaShop.
Descrierea jobului
Daca tu poti sa ne ajuti cu:
– procesarea comenzilor online; – preluarea apelurilor telefonice si a e-mail-urilor primite si informarea apelantilor cu privire la oferta, produsele sau comenzile plasate; – preluarea de comenzi de la clienti, e-mail sau telefonic, procesarea acestora in ERP, preluarea activitatilor de Customer Care: sesizari, reclamatii, incidente livrare produse; – monitorizarea fluxului operational de expediere a marfii catre destinatar, asistenta post vanzare, urmarirea incasarilor de la clienti si monitorizarea evidentei contabile primare; – mentinerea legaturii cu alte gestiuni sau responsabilii de achizitie marfa; – gestionarea solicitarilor primite din partea clientilor, prin intermediul paginii de Facebook;
Descrierea companiei
Krista.ro – este locul în care vei găsi sute de jucării și alte câteva sute de produse pentru tine.
Încă din 2010 suntem aici pentru a oferi bucurii: -o dată copilului (prin jucăriile pe care te ajutăm să i le oferi) și -de doua ori ție (prin politica de prețuri accesibile) + (bucuria din ochii și din glasul copilului atunci cand primește un dar). Indiferent de buget pe krista.ro sigur vei gasi ceva interesant la un preț rezonabil.
Activitatea se va desfasura în București, Sos Fundeni 231, de Luni până Vineri între orele 9:00 – 17:30.
Oferim angajare program fulltime (exclusiv) și toți banii pe contract.