Digital jobs
This job post is currently inactive. Click here for similar jobs. This ad has expired and is no longer available for application

Junior Web Developer

Camarade,

Ne amintim cu totii de entuziasmul, de reticenta, de frustarile si bucuriile pentru pasii mici  dar siguri, specifice unui inceput de drum in viata de programator. Fiecare dintre noi le-a trait, insa am avut norocul sa nimerim in mijlocul unui adevarat trib, care, din prima zi,  ne-a invatat ce inseamna increderea in noi, ce inseamna rabdarea de a ni se explica atunci cand ne-am dat batuti, si cat de placuta poate fi munca atunci cand ai in jur numai prieteni.

Am fost laudati cand a trebuit si ni s-a urmarit progresul, iar astazi, dintr-o dorinta colectiva de a creste, vrem sa ducem traditia Dots N’ Bits la urmatorul nivel.

Stim ca esti pasionat de Web si aplicatii online, iar IT-ul este in zona ta de maxim interes. E foarte posibil sa fii deja student sau absolvent, insa cert este ca ne poti demonstra dorinta a acumula experienta intr-o agentie de marketing online.

Ne ajuta daca stii sau vrei sa inveti:

  • PHP / MySQL, (x)HTML / CSS(3), slicing, realizare, optimizare, modificare site-uri web.
  • Optimizarea timpului de incarcare al site-urilor web
  • Wordpress sau orice alt CMS
  • JavaScript, AJAX / jQuery

 

Ce vom face impreuna:

  • Realizare sau optimizare website-uri
  • Intretinerea si dezvoltarea proiectelor existente - modificari, optimizari de cod, implementare de cerinte suplimentare conform specificatiilor clientului

 

Suntem siguri ca ne vei demonstra dorinta de a te afirma, de a te integra, astfel incat la sfarsitul stadiului sa ne dorim sa iti propunem un angajament de lunga durata (Full Time).Tags:
facebook
Connect to your digital job
Follow us on Facebook!