Digital jobs
This job post is currently inactive. Click here for similar jobs. This ad has expired and is no longer available for application

Arhitect creatie si modelare 3D

Candidatul ideal

Cautam un nou coleg in echipa de creatie, arhitect specializat in programul 3DstudioMax + Vray sau Corona.
Te rugam sa nu aplici la acest job daca nu stii sa lucrezi in aceste programe.

Calitati apreciate: creativitate, seriozitate, implicare si atitudine pozitiva, rapiditate in executie, capacitatea de adaptare si integrare in cadrul echipei. Sa fii deschis, sa ai simtul umorului si sa fii maxim de creativ.

Te rugam ca la interviu sau aplicare sa trimiti cateva randari reprezentative (pentru a vedea calitatea grafica si de detaliere), sa specifici experienta si data de la care esti disponibil pentru angajare.

Cautam colegi care doresc sa fie in echipa noastra pe termen lung, minim 2-3 ani, dar va exista si o perioada de proba intre 2-3 luni in care ne rezervam dreptul de a intrerupe colaborarea daca nu iti atingi scopurile si de calitate si creativitate pe care le propunem impreuna.

Descrierea jobului

Concepte de design interior cu specific de birouri, proiecte mobilier unicat (custom made) si detalii de finisare. Se lucreaza cu multe obiecte si poligoane, cu finalizare in randari multiple ale aceluiasi spatiu – asadar managementul scenei este foarte important.
Este esential ca randarile sa fie finalizate in termenul stabilit la inceperea proiectului – timpul de creatie, de decizie, construire si randare trebuie respectat.
Oferim un mediu de lucru bun, pachet salarial bun si bonusuri in functie de performante, echipamente bune, echipa tanara si prietenoasa.

Descrierea companiei

AMA Design este specializata in Corporate Design, amenajari de interior pentru birouri. Nu avem alte tipuri de proiecte, nu facem proiecte de cladiri sau case "de la zero", ne ocupam doar de design interior si corporate branding.
Te rugam ca atunci cand aplici sa ai in vedere aceste aspecte - trebuie sa iti doresti sa creezi birouri cool si sa iti placa jobul descris mai sus.

Mai multe detalii pe www.amadesign.roTags:
facebook
Connect to your digital job
Follow us on Facebook!